به باور عمده کارشناسان، دولتیها به علت ضعف مدیریتی و اقتصادی در صندوقهای بازنشستگی، نتوانستند سرمایه گذاری لازم برای حفظ منابع و ایجاد سود جهت پرداخت حقوقهای بازنشستگی را داشته باشند، همین امر در کنار بدهکاری ۷۰۰ همتی دولت به تامین اجتماعی و ناترازی شدید صندوقها مجلس را درگیر اصلاح قانون بازنشستگی و به تعویق انداختن ابربحران صندوقها کرد.
وزیر صمت، گفت: شرکتهای خصوصی خودروساز نیز باید خود را آماده کنند تا حداقل ۳۰ درصد تولیدشان را تا پنج سال آینده برقی کنند؛ چرا که در غیر اینصورت از بازار عقب میمانند.
مطابق ماده ۴۸ قانون کار بهمنظور جلوگیری از بهرهکشی از کارگر وزارت کار موظف است طرح نظام ارزیابی و طبقهبندی مشاغل را با استفاده از استاندارد مشاغل و عرف مشاغل کارگری در کشور را تهیه کند و به اجرا درآورد.
مدیرکل دفتر امور حمایتی و توانمندسازی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی جزئیات اجرای طرح ملی یسنا در راستای حمایت از ۲۷ هزار مادر شیرده دهک اول درآمدی با اولویت ۸ استان کمبرخوردار را تشریح کرد.
دبیر شورای عالی مناطق آزاد با اشاره به اهتمام دولت سیزدهم بر استفاده از ظرفیت مناطق آزاد برای تحقق رشد اقتصادی کشور گفت: در این راستا ۴ پروژه عمرانی و سرمایهگذاری ۱۳۰۰ میلیارد تومانی در یکی از مناطق آزاد به بهره برداری رسید.
درحالی دولت در لایحه بودجه ۱۴۰۳ میزان افزایش حقوق کارمندان دولت را ۱۸درصد پیشنهاد کرده است که پیشبینی میشود دستمزد سال آینده کارگران هم با اندکی تفاوت در همین محدوده تعیین شود، موضوعی که نمایندگان کارگران با آن مخالفند.
وزیر اقتصاد و دارایی گفت: تغییرات در قوانین و مقررات برای آسانتر کردن و راحت کردن کار استمرار خواهد داشت و قرار نیست سرمایهگذار معطل حرفها و تصمیمهای خلق الساعه شود؛ در مناطق آزاد همه چیز باید راحت و شفاف باشد.
باید هشدار داد که سیاستگذاریهای برنامه هفتم توسعه در صندوقهای بازنشستگی نه تنها مشکلی را حل نمیکند بلکه بحران هم ایجاد میکند؛ این کار مانند این است که یک غارتگر را داخل ساختمان به رسمیت بشناسید و بگویید که مردم در آن ساختمان باید بیشتر کار کنند!