plusresetminus
تاریخ انتشاردوشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۲
دولت کاراکاس اقتصاد بازار آزاد را دنبال می‌کند

ونزوئلا به دنبال ایجاد پروازهای منظم بین ایران است

سفیر ایران در ونزوئلا اظهار داشت: در حال حاضر در تمام بانک‌های ونزوئلا به سوئیس متصل هستند و هیچ تحریمی علیه آنها وجود ندارد.
ونزوئلا به دنبال ایجاد پروازهای منظم بین ایران است
‌به گزارش پایگاه تخصصی و خبری تحلیلی عصر گمرک،‌ حجت‌الله سلطانی در نشست ظرفیت‌های تجاری میان ایران و آمریکای لاتین با بیان اینکه معتقدم یکی از فرصت‌های تجاری ایران و ونزوئلا، دولت سیزدهم است، اظهار داشت: دولت سیزدهم توجه و عنایت ویژه‌ای به همکاری با کشورهای به غیر از اروپا و آمریکا دارد که این یک فرصت برای تقویت تجارت با سایر کشورها محسوب می‌شود و این پیگیری‌ها در دولت هدفمند، جدی و موثر است.
وی با تاکید بر اینکه افزایش همکاری‌های تجاری بین ایران و ونزوئلا چشم‌انداز مثبتی برای همکاری‌های اقتصادی این دو کشور ایجاد کرده است، ادامه داد: یکی از مهمترین فرصت‌هایی که در همکاری با ونزوئلا و آمریکای لاتین وجود دارد این است که این کشورها نه از نظر سیاسی و نه اقتصادی، رقیب و دشمن ایران نیستند.
سفیر ایران در ونزوئلا با تاکید بر اینکه قطعا صادرات گسترده محصولات و تولیدات ایرانی به کشورهای اروپایی سخت‌تر از صادرات آن به آمریکای لاتین است، گفت: محصولات و تولیدات ایران، بازار قوی‌تری در آمریکای لاتین، آسیای میانه و آسیای جنوب شرقی دارند.
طیف گسترده‌ای از کالاهای ایرانی در آمریکای لاتین خریدار دارد
سلطانی با تاکید بر اینکه در حال حاضر آمریکای لاتین از نظر مالی در شرایط خوبی قرار دارد، یادآور شد: طیف گسترده‌ای از کالاهای ایرانی در آمریکای لاتین خریدار دارد و ما می‌توانیم با افزایش همکاری‌های اقتصادی و تجاری، از این فرصت استفاده کنیم.
وی افزود: برای تاجر اولین چیزی که در تجارت و فعالیت اقتصادی اهمیت دارد، بسترهای حقوقی صیانت از سرمایه و تجارت آن است؛ حال اینکه ما با ونزوئلا انواع موافقت‌نامه‌های پایه و مادر را منعقد کرده‌ایم و تنها موافقت‌نامه‌ای که بین دو کشور به امضا نرسیده موافقت‌نامه گمرکی است که انعقاد این موافقت‌نامه در شرایط افزایش همکاری‌های اقتصادی دو کشور بیش از گذشته ضروری است.
سفیر ایران در ونزوئلا با اشاره به بسترهای حمل و نقلی ایجاد شده بین ایران و ونزوئلا ادامه داد: در حال حاضر خط پروازی تهران- کاراکاس برقرار است که البته فعلا این خط غیرتجاری و هر هفته یک بار انجام می‌شود اما مدیرعامل ایرلاین ملی ونزوئلا تا قبل از 21 مارس به ایران اعزام می‌شود و ونزوئلا به دنبال ایجاد پروازهای منظم بین ایران است.
سلطانی با بیان اینکه در حال حاضر بین ایران و ونزوئلا لغو روادید انجام شده است، بیان کرد: علاقه‌مندان و مسافران برای سفر به ونزوئلا نیاز به ویزا ندارند و هر لحظه که اراده کنند می‌توانند عازم ونزوئلا شوند.
برقراری خطوط کشتیرانی بین ایران و ونزوئلا
وی با اشاره به برقراری خطوط کشتیرانی بین ایران و ونزوئلا تاکید کرد: در حال حاضر 3 کشتی در خط ایران- ونزوئلا چارتر شدند و در صورت افزایش همکاری‌های تجاری بین این دو کشور، تعداد بیشتری کشتی در این خط فعال خواهند شد.
سفیر ایران در ونزوئلا با اشاره به روابط بانکی بین این دو کشور گفت: در حال حاضر روابط بانکی مستقیم با ونزوئلا داریم و می‌توانیم به صورت مستقیم ال سی باز کنیم و حواله‌جات به صورت مستقیم ارسال و منتقل می‌شوند و افراد می‌توانند حواله‌جات خود را به بانک بین‌المللی توسعه انتقال دهند و همان وجه را در بانک‌های ایران تحویل بگیرند و با بالعکس.
سلطانی با اشاره به تغییر سیاست‌های دولت در ونزوئلا تصریح کرد: نگاه دولت ونزوئلا پیش از این سوسیالیستی بود اما امروز دولت ونزوئلا اقتصاد بازار آزاد را دنبال می‌کند و سیستم چندنرخی برداشته شده و به تک‌نرخی حاکم است.
وی تاکید کرد: در حال حاضر در تمام بانک‌های ونزوئلا به سوئیفت متصل هستند و هیچ تحریمی علیه آنها وجود ندارد.
سفیر ایران در ونزوئلا با بیان اینکه ما تجربه‌های موفقی در تجارت با ونزوئلا داشتیم، اظهار داشت: تجربه‌های صادراتی به ونزوئلا موفق بوده‌اند و می‌توان سطح همکاری‌های اقتصادی و تجاری با ونزوئلا را افزایش داد.
سلطانی با تاکید بر اینکه کشورهای چین، هند و ترکیه رقیب ما در بازار ونزوئلا هستند، گفت: در حال حاضر با افزایش بی‌سابقه حمل کالا از کشورهای چین، هند و ترکیه به ونزوئلا مواجه هستیم اما در بحث حمل و نقل هم ایران نسبت به تمام این کشورها از مزیت رقابتی قابل توجهی برخوردار است به طوری که هزینه حمل یک کانتینر 40 فوت از چین به ونزوئلا 17 تا 23 هزار دلار، از ترکیه 8 تا 10 هزار دلار و از چین 13 تا 14 هزار دلار است اما چارتر کشتی از ایران به ونزوئلا برای 40 فوت کانتینر دو سر پر به چیزی حدود 4000 دلار می‌رسد و ما می‌توانیم از این فرصت حمل ارزان، بیشترین استفاده را داشته باشیم.
وی اضافه کرد: در حال حاضر کالاهایی مانند چوب، کک نفتی و قراضه آهن خریدار خوبی در ونزوئلا دارد و ما می‌توانیم از این بازار به نفع افزایش درآمدهای ارزی استفاده کنیم.
رابطه بین بخش خصوصی دو کشور ایجاد شده
سفیر ایران در ونزوئلا با تاکید بر اینکه چین، بازار ونزوئلا را رها نخواهد کرد، افزود: چینی‌ها هم اقداماتی در جهت کاهش هزینه‌های حمل انجام می‌دهند و یا اینکه بخش خصوصی ونزوئلا قیمت‌ها را به‌روز و منطبق با قیمت‌های جهانی می‌کند اما در حال حاضر ونزوئلا برای افزایش همکاری‌های تجاری با ایران بسیار علاقه‌مند است چرا که کالاهای ایرانی برای این کشور ارزان و باکیفیت است.
سلطانی تاکید کرد: اگر در گذشته روابط بین ایران و ونزوئلا بین دولت‌ها تعریف شده بود، امروز این رابطه بین بخش خصوصی دو کشور ایجاد شده است.
وی با اشاره به چالش‌های روابط تجاری بین ایران و ونزوئلا توضیح داد: یکی از مهمترین چالش‌های روابط تجاری بین دو کشور عدم ثبات قوانین و مقررات صادراتی ایران است. بارها پیش آمده که واردکننده‌ای از ونزوئلا سفارش ساخت کالایی را در ایران داده و فروشنده در ایران خرید را تایید کرده اما در آستانه صادرات آن کالا، قوانین صادراتی در ایران تغییر کرده و خروج آن کالا از کشور ممنوع اعلام شده است.
سفیر ایران در ونزوئلا گفت: از دیگر چالش‌های روابط تجاری بین ایران و ونزوئلا نبودِ شرکت‌ها و هلدینگ‌های تجاری در ایران است. در ونزوئلا به طیف گسترده‌ای از کالا نیاز داریم و نمی‌توان برای هر کالایی با یک شرکت مذاکره کرد و ونزوئلا به دنبال هلدینگی در ایران است که طیف گسترده‌ای از کالا را بازاریابی کند هرچند در ایران تولیدکنندگان خوبی داریم اما این شرکت‌ها الزاماً صادرکننده و تاجر خوبی نیستند و ونزوئلا به دنبال هلدینگ قوی برای بازاریابی طیف گسترده‌ای از کالاهای ایرانی است.
سلطانی ادامه داد: معتقدم شرکت‌های تولیدی در ایران اگر به کنسرسیوم‌ها تبدیل شوند می‌توانند عملکرد بهتری داشته باشند و با قدرت بیشتری در بازارهای بین‌المللی نفوذ کنند.
انتهای پیام/.
https://asrgomrok.ir/vdcc.sqia2bqp1la82.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما