plusresetminus
بررسی افزایش قیمت ۵۳ ماده عذایی در کشور طی یک سال گذشته حاکی از تورم بالای ۱۰۰ درصدی گوشت قرمز و کنسر تن ماهی است.
جزئیات گرانی ۵۳ ماده غذایی در ۱ سال اخیر/ تورم گوشت بالای ۱۰۰ درصد
 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی عصر گمرک، مرکز آمار ایران اخیرا گزارشی از متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب درمناطق شهری کشور در مهر ماه 1402 منتشر کرده که نشان می دهد، در گروه نان و غلات،  اقلام " برنج خارجی درجه یک " با ٤,٦ درصد و " شیرینی خشک " با ٢.٧ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "برنج ایرانی درجه یک " با ٣.٢- می باشد.
در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها هم، اقلام "ماهی قزل آلا" با ٧,٨ درصد و " گوشت گاو یا گوساله " با ٣.٢ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.
بررسی تورم یکساله این 53 اقلام خوراکی نشان می دهد، گوشت گوسفند با رشد 150 درصدی و گوشت گاو یا گوساله با رشد 132 درصدی قیمت در صدر گرانی بوده اند و کنسر ماهی تن با رشد 109 درصدی قیمت در رتبه بعدی است.

انتهای پیام/.
https://asrgomrok.ir/vdca.anak49nu65k14.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما