روند نزولی در بازار سرمایه در هفتههای اخیر باعث شده بود شاخص کل که توانسته بود یک میلیون و ۶۰۰ هزار واحد را هم فتح کند، روز گذشته تا یک میلیون و ۵۰۱ هزار واحد کاهش یابد اما امروز این شاخص با ۲۰۰۰ واحد افزایش توانست این کانال را حفظ کند.
در بازار نزولی امروز، خچرخش، مداران، تپمپی، سکرد، زپارس، دارو و خمهور بیشترین کاهش قیمت را تجربه کردند. بیشترین افزایش قیمت نیز به نمادهای بموتو، کساپا، ثفارس، فمراد، قمرو، دشیمی و رکیش تعلق داشت.
هر چند که شاخص کل بورس در معاملات امروز برای صعود گام برداشت و حتی تا یک میلیون و ۵۴۸ هزار واحد افزایش یافت اما در نهایت دوباره روندی نزولی به خود گرفت و تا رقم یک میلیون و ۵۴۵ هزار واحد کاهش یافت.
مدیر سیستمهای تسویه و پرداخت شرکت سپردهگذاری مرکزی اوراق بهادار گفت: سود سنواتی ۳۷ شرکت تا پایان هفته گذشته به حساب بانکی بیش از ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار سهامدار واریز شده است.
در بازار ریزشی امروز، نمادهای سخزر، ساروم، خگستر، ستران، کروی، غشصفا و فرآور بیشترین کاهش قیمت و نمادهای وسینا، خچرخش، ولساپا، لسرما، کسرام، فنورد و فمراد بیشترین افزایش قیمت را تجربه کردند.
رئیس اداره مطالعات اقتصادی بورس کالا از دریافت موافقت اصولی دو صندوق سرمایه گذاری املاک و مستغلات برای طی مراحل پذیره نویسی و امکان خرید و فروش متری واحدهای تجاری یا مسکونی خبر داد.
سازمان بورس و اوراق بهادار با صدور اطلاعیهای در دفاع از اقدام تعیین سقف قیمت برای نرخ خوراک گاز تحویلی به صنایع پتروشیمی اعلام کرد: این موضوع موجب جلوگیری از زیان قطعی و ورشکستگی بسیاری از واحدهای فعال در این حوزه میشود.
صبح امروز برخی از شرکتهای تولیدکننده تایر در نامهای به سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کردند که از امروز هشتم خرداد ماه به دلیل افزایش بهای تمام شده محصولات تولیدی، بر اساس ضوابط سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان نسبت به افزایش ۳۰ و ۲۵ درصدی قیمت اقدام میکنند.
یک کارشناس بازار سرمایه به اشاره به وضعیت گروه پالایشی گفت: این گروه نیز از گروه های پیشروی بازار محسوب می شود و گزارش های ۱۲ ماهه ان ها به اندازه ای که بازار انتظار داشت خوب نبود. البته گزارش ها ناقص است و باید اطلاعات بیشتری کسب شود تا این شرکت ها بتوانند سود قطعی خود را اعلام کنند. اما همین موضوع باعث شد سرمایه گذاران در گروه پالایشی احتیاط کنند....