مدیرکل گمرک چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه در چهار ماهه نخست سالجاری ۲۸ تن کالا از گمرک استان صادر شده است، اظهار کرد: کالاهای صادراتی نسبت به مدت مشابه سال گذشته، از لحاظ وزن ۱۳۴ درصد و از لحاظ ارزش ۷۰ درصد افزایش داشته است.
بررسیها از لیست کالاهای وارداتی که توسط گمرک ایران منتشر میشود، نشان میدهد که ۴۰ ردیف از کالاهای وارد شده، بسیار عجیب و غریب بوده، بهطوری که تولید برخی از آنها در یک زیرزمین خانگی هم ممکن است و اصلا بحث فناوری برای آنها مطرح نیست.
دبیر انجمن واردکنندگان برنج گفت: در حال حاضر با کاهش واردات برنج روبرو هستیم و این کاهش زمانی که تقاضا در اوج باشد منجر به کمبود میشود و هماکنون افزایشی در قیمت برنج خارجی نداشتهایم.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی قم گفت: در حال حاضر حجم عظیمی از سنگهای قیمتی و نیمهقیمتی به صورت خام از کشور خارج میشود و لازم است مجموعه هایی، فرآوری سنگهای قیمتی را انجام داده و از خامفروشی جلوگیری کنند.
ناظر گمرکات مازندران حجم مبادلات تجاری در قالب صادرات و واردات را بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار تن ذکر کرد و گفت: از این میزان ۲۵۲ هزار تن مربوط به صادرات کالا بوده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای سیستان و بلوچستان از صادرات ۴۵۴ هزار و ۱۳۴ تن کالا توسط ۱۹ هزار و ۸۵۴ دستگاه کامیون در سه ماهه سال جاری از پایانه های مرزی استان خبر داد.
طبق آمار انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، در فروردین ماه سال جاری با رشد۲۵۰ درصدی نسبت به فروردین ماه سال گذشته، ۷۰ هزار تن آهن اسفنجی صادر شده؛ این در حالی است که در مدت مذکور سال جاری هیچ میزان آهن اسفنجی وارد نشده است.
ناظر گمرکات استان و مدیرکل گمرک بوشهر از ترخیص ۳۷ هزار تن کالای اساسی طی سال جاری خبر داد و گفت: صادرات استان بوشهر طی این مدت از نظر ارزش ۵۹ درصد افزایش یافته است.