به گزارش پایگاه تخصصی و خبری تحلیلی
عصر گمرک، دکتر علیرضا مقدسی، رئیس کل گمرک ایران با اعلام این خبر گفت: از این تعداد 351 شرکت تولیدی، 64 شرکت دانشبنیان و 91 شرکت بازرگانی هستند.
وی تأکید کرد: متقاضیان و شرکتهای فعال با میزان فعالیت کم، متوسط و زیاد که دارای رفتار تجاری قانونمدارانه باشند، امکان برخورداری از تسهیلات تعیین شده را خواهند داشت.
رئیس کل گمرک ایران با اشاره به توسعه دامنه طرح گمرکی فعالان اقتصادی مجاز(AEO) به گمرکات سایر کشورها گفت: در حال حاضر اجرای این برنامه در سطح بینالمللی با انجام گفتوگوهای دوجانبه با کشورهای چین، روسیه، ترکیه و همچنین اتحادیه اقتصادی اوراسیا به منظور انعقاد تفاهمنامه و ارائه تسهیلات متقابل برای فعالان اقتصادی مجاز دو کشور در دست اقدام است که امیدواریم با اجرای موفقیتآمیز آن شاهد بهبود مستمر فضای کسبوکار و رونق بیشتر تجارت در سطح بینالمللی باشیم.
معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران درخصوص چگونگی انتخاب متقاضیان برای برخورداری از تسهیلات طرح مذکور و مزایای آن اظهارداشت: در اجرای این طرح به صورت مستمر درخواست متقاضیان بررسی و در صورت احراز شرایط لازم، منتخبین به تمامی گمرکات کشور معرفی میشوند.
دکتر مقدسی افزود: ازجمله تسهیلات گمرک برای فعالان اقتصادی مجاز که به طور مستقیم در کاهش زمان و هزینههای مترتب در فرآیند ترخیص کالا تأثیرگذار است میتوان به موارد زیر اشاره کرد: استفاده حداکثری از ظرفیت مسیر سبز در جهت افزایش سرعت ترخیص کالاهای اظهاری آنان، امکان ارائه ضمانتنامه بانکی در فرآیند ترخیص قطعی کالا، برخورداری از تسهیلات بستههای حمایتی گمرک ایران، اولویت در ارائه خدمات تخصصی، اعم از رسیدگی به پروندههای درخواست استرداد حقوق ورودی و اخذ مجوزهای ورود موقت کالا و اولویت رسیدگی به پروندههای اختلاف گمرکی در کمیسیونهای مربوطه که به فعالان اقتصادی مجاز ارائه شده است .
انتهای پیام/.