به گزارش پایگاه خبری تحلیلی
عصر گمرک، چانگان CS55 پلاس قرار است تابو فروش خودروهای وارداتی را بعد از چهار سال بشکند. بعد از حرفوحدیثهای فراوان و ابهاماتی که در روزهای گذشته درباره نحوه فروش خودروهای وارداتی وجود داشت، بالاخره وزارت صمت اسم اولین سری از این مدلها را اعلام کرد و مشخص شد چانگان CS35 پلاس و چانگان CS55 پلاس در اولین نوبت فروش سامانه یکپارچه فروش خودرو قرار گرفتند. ثبتنام برای خودروهای وارداتی از شنبه ششم اسفند آغاز شده و متقاضیان تا پایان هفته مهلت دارند. داشتن گواهینامه رانندگی، دریافت نکردن خودرو از خودروسازان در چهار سال گذشته و نداشتن پلاک انتظامی فعال جزو مهمترین شرایط برای خرید خودرو وارداتی است و متقاضی برای اینکه بتواند به مرحله قرعهکشی وارد شود، باید در حسابش ۵۰۰ میلیون تومان داشته باشد.
چانگان CS55 پلاس؛ مشخصات فنی
مشخصات فنی چانگان CS55 پلاس نشان میدهد در قدم اول با یک پیشرانه چهارسیلندر ۱.۵ لیتر از نوع توربوشارژ و یک جعبهدنده هفت سرعته اتومات سروکار داریم. حداکثر گشتاور خروجی و حداکثر توان خروجی این موتور بهترتیب ۳۰۰ نیوتنمتر و ۱۸۵ اسببخار تخمین زده میشود و تا الان میدانیم، سرعت چانگان CS55 پلاس ظرف ۸.۲ ثانیه از صفر به ۱۰۰ کیلومتربرساعت میرسد که برای یک خودرو شاسیبلند، عدد بدی نیست. از طرفی راننده چانگان CS55 پلاس میتواند نهایتا با سرعت ۱۹۰ کیلومتر برساعت رانندگی کند و مصرف سوخت ترکیبی چانگان CS55 پلاس حولوحوش ۶.۱ لیتر به ازای ۱۰۰ کیلومتر برآورد میشود. این را هم باید اضافه کنیم که حجم باک چانگان CS55 پلاس ۵۵ لیتر خواهد بود.
چانگان CS55 پلاس؛ مشخصات ظاهری
چانگان Sc55 پلاس در نگاه اول یک شاسیبلند است، اما خیلیها آن را جزو کراساورها دستهبندی میکنند. چون چانگان CS55 پلاس با طول چهار متر و ۵۱۵ سانتیمتر و عرض یک متر و ۸۶۵ سانتیمتر، یک شاسیبلند جمعوجور یا بهقول معروف کامپکت است و از حیث ابعاد ظاهری میتوانیم آن را با شاسیبلندهایی مثل جک S3 مقایسه کنیم. ارتفاع چانگان CS55 پلاس هم به یک متر و ۶۶۰ سانتیمتر میرسد و وزن آن هزار و ۲۵۰ کیلو است. جلوپنجره بزرگ که بیشباهت به جلوپنجره X۵۵ پرو نیست و چراغهای کشیده و تیز، اولین چیزی است که در نمای جلو جلب توجه میکند. کنار خودرو طراحی نسبتا سادهای دیده میشود و نمای عقب خودرو، بهویژه چراغهای عقب، احتمالا شما را یاد خودروهای لکسوس میاندازد. داخل اتاق هم فرمان کوتاه چانگان CS55 پلاس بهچشم میخورد که میتوانیم بگوییم فرمان این خودرو بیشباهت به غربیلک فرمان خودروهایی مثل پژو ۲۰۰۸ نیست. همچنین داشبورد چند طبقه و اصطلاحا لایهلایه، یکی دیگر از المانهایی است که در فضای اتاق جلب توجه میکند. از طرفی حجم صندوق عقب چانگان CS55 پلاس در حالتی که صندلیهای عقب سر جای خودشان باشند، ۴۷۵ لیتر است و اگر صندلیها را بخوابانیم، به هزار و ۴۱۵ لیتر میرسد.
چانگان CS55 پلاس؛ آپشنها و تجهیزات
چانگان CS55 پلاس در چند نسخه به بازار جهانی عرضه شده و هنوز مشخص نیست کدام نسخه آن قرار است در ایران فروخته شود. اما بدون اینکه این موضوع را ملاک قرار بدهیم باید بگوییم تیپ فول آن را با آپشنهایی مثل سقف پانوراما، سیستم صوتی به همراه یک نمایشگر ۱۲.۳ اینچ روی داشبورد و یک نمایشگر ۱۰ اینچ پشت آمپر، دوربین ثبت وقایع، دوربین عقب و دوربین ۳۶۰ درجه، سیستم ورود بدون کلید، کروز کنترل، ششتا کیسه هوا، ترمز پارک برقی، سیستم جلوگیری برخورد از جلو، سیستم تهویه با قابلیت تصفیه هوا راهی بازار کردهاند. یک کنسول بزرگ هم بین صندلیهای جلو قرار گرفته و همزمان نقش جداکننده را بین صندلیهای عقب برعهده دارد.
قیمت چانگان CS55 پلاس چقدر است؟
قیمت چانگان CS55 پلاس در بازار جهانی تقریبا ۱۹ هزار دلار است. البته این رقم را بهعنوان قیمت چانگان CS55 پلاس نسخه فولآپشن باید درنظر بگیریم، اما همین عدد نشان میدهد با احتساب نرخهای فعلی بازار ارز، چانگان CS55 پلاس حدود یک میلیارد و ۱۴۰ میلیون تومان ارزش دارد. البته از همین الان میتوانیم ارقام بالاتری را برای قیمت چانگان CS55 پلاس متصور باشیم. چون به این عدد حق گمرک، سود بازرگانی و ... تعلق میگیرد و قیمت نهایی را بالاتر میبرد. از طرفی برای اینکه در ذهنتان تصور بهتری از قیمت چانگان CS55 پلاس داشته باشید، باید یادآوری کنیم که از همین خانواده، الان چانگان CS۳۵ معمولی – نه پلاس- صفرکیلومتر را که سال تولیدش به ۹۸ برمیگردد، حدود یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان در بازار آزاد دست به دست میکنند.
انتهای پیام/.