به گزارش پایگاه خبری تحلیلی
عصر گمرک، در سالهای اخیر افزایش عرضه نیروی جوان به بازار کار مشکل اشتغال کشور را دو چندان کرده است. از این رو جویندگان کار به ویژه جوانان برای یافتن شغل به روشهای مختلفی اقدام میکنند.
در این میان دفاتر کاریابی به عنوان بازوان اجرایی وزارت کار از جمله ابزارهای کارآمدی هستند که با ورود خود به بازار کار و شناسایی فرصتهای شغلی میتوانند تأثیر مناسبی در کاهش هزینه جستجوی شغل ایفاء کنند.
300 هزار شغل در سامانه جستجوی شغل درج شد
محمدکریمی بیرانوند,معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: حدود 300هزار فرصت شغلی توسط کارفرمایان متقاضی نیروی کار جدید، در سامانه جستجوی شغل درج شده است. سامانه جستجوی شغل با هدف اتصال سریع کارجویان و کارفرمایان، ارتقای سطح کیفی و کمی خدمات کاریابیها و استفاده بهینه از فناوریهای نوین ارتباطی و اطلاعاتی راه اندازی شد.
وی افزود: تاکنون قریب به تعداد 25هزار نفر از جویندگان کار و تعداد 3500نفر از کارفرمایان در سامانه ثبت نام کردهاند. عمده فرصتهای شغلی اعلام شده در بخش خدمات به کارمند دفتری، حسابدار، انباردار، نگهبان، کارشناس فروش و کارگر ساده و در بخش صنعت به جوشکار، کارگر خط تولید، تکنسین، طراح کفش و مونتاژکار اختصاص دارد.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بر این اساس کلیه متقاضیان جویای کار میتوانند با ثبت نام، تکمیل پروفایل شغلی و جستجو در فرصتهای شغلی موجود در سامانه جستجوی شغل و از طریق دفاتر کاریابی به کارفرمایان معرفی و مشغول به کار شوند.متقاضیان میتوانند به نشانی اینترنتیhttp://shoghl.mcls.gov.ir مراجعه کنند.
انتهای پیام/.